1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Študentsko delo – Računovodstvo

Temo je v forumu 'Študentska dela' ustvaril uporabnik CareersElitavia, 29 jan 2018.

 1. CareersElitavia

  CareersElitavia Študent

  Pridružen:
  29 jan 2018
  Prispevki:
  1
  Prejeti všečki:
  0
  Trofejne točke:
  1
  Smer študija:
  Ekonomija
  Študentsko delo – računovodstvo (rok za prijavo 6. februar 2018)

  Elitavia d.o.o. smo butično mednarodno podjetje, ki deluje na področju poslovne aviacije. Smo letalski prevoznik, ki skrbi za celostno upravljanje privatnih letal. Strankam nudimo personalizirane luksuzne storitve – dinamičen in motiviran kolektiv, ki stremi k popolnosti, poskrbi, da so naše stranke deležne skrbnih, strokovnih in kakovostnih storitev na najvišjem nivoju.

  K sodelovanju vabimo motiviranega kandidata za študentsko delo v oddelku računovodstva. Delo obsega računovodska dela, printanje, kopiranje, vlaganje, skeniranje in ostala administrativna dela po potrebi.

  Pogoji: absolvent, poznavanje programov Excel in Word ter dobro znanje angleškega jezika. Če si proaktivna, natančna, iznajdljiva, komunikativna in odgovorna oseba, ki rada dela v prijetnem teamu, nam prijavo in CV v angleščini pošlji na naš elektronski naslov job@elitavia.com , s pripisom 'Za računovodstvo'.