1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Anketa- Mučanje živali v farmah

Temo je v forumu 'Ankete/Raziskave' ustvaril uporabnik Monika95, 7 feb 2017.

 1. Monika95

  Monika95 Guest

  Pozdravljeni,
  sem Monika Gashi, študentka ekonomskega tehnika, izobraževalnega centra Erudio in pripravljam projektno nalogo z naslovom Mučenje živali v farmah. Namen raziskave je ugotoviti ali ljudi vedo kako se naše farme ravnajo z živali in na kakšen krut način pridobivamo mesne izdelke . Vaše sodelovanje je za raziskavo ključno, saj le z vašimi odgovori lahko sprejmem ali zavrnem moj cilj pri tej projektni nalogi.
  Anketa je anonimna, za izpolnjevanje pa boste potrebovali približno 5 minut časa. Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in analizirani na splošno (in nikakor na ravni odgovorov posameznika). Uporabljeni bodo izključno za pripravo te projektne naloge.
  Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujem.

  Tukaj vam prilepim link do ankete.

  https://goo.gl/forms/9BVWGBchwCKJNmMY2

  Lep pozdrav
  Monika Gashi
   
  Nazadnje uredil moderator: 7 feb 2017