1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Mikroekonomija 1 - VPŠ

Temo je v forumu '1. letnik' ustvaril uporabnik Platoon, 19 feb 2012.

 1. Platoon

  Platoon Dekan Osebje foruma

  Pridružen:
  19 feb 2007
  Prispevki:
  1.855
  Prejeti všečki:
  53
  Trofejne točke:
  48
  Baza datotek:
  525
  Smer študija:
  Trženje
  Nova tema
   
 2. komar

  komar Guest

  zivjo
   
 3. petrcaXD

  petrcaXD Guest

  živjo,
  želim vam deliti pomembne informacije glede kolokvijev. Zelo dobro je, če se potrudite s kolokviji, da jih pišeste odlično, če ne se vam bodo pri izpitu izbivali točke. Tako, da srečno!!!!
   
 4. ana.kosa

  ana.kosa Guest

  Živjo. Zanima me, če bi mogoče bil kdo tok prijazen, da bi mi sposodil učbenike, da si skopiram. Lahko tudi kakšne zapiske. Bi bla zelo vesela. Zaradi osebnih problemov nisem mogla hoditi na faks. Prosim, če me kontaktirate na privat. Lp
  ana.kosaUporabnik Sporoč.: 1Pridružen: 26 Okt 2010, 12:11
   
 5. petrcaXD

  petrcaXD Guest

  Tudi če ne greš po učbeniku, se da narediti izpit :) Pojdi po slajdih, pa po delovnem, pa sigurno so tukaj na ef gradivu tudi kakšni zapiski pa primeri izpitov. Saj so zmeraj ena in ista vprašanja.
  Lp
   
 6. dragon

  dragon Guest

  Živjo.

  Prodam original delovni zvezek za mikroekonomijo (avtorji: Hrovatin, Švigelj, Zorić), delovni zvezek je bil rabljen 1 študijsko leto. 4 naloge so rešene s kemikom, ostalo ni nič popisano. Cena je po dogovoru.

  Za več info piši na mail: blinkec9@gmail.com
   
 7. Veronika

  Veronika Študent

  Pridružen:
  22 jul 2019
  Prispevki:
  1
  Prejeti všečki:
  0
  Trofejne točke:
  1
  Smer študija:
  Management
  Živjo. če kdo ni hodil na predavanja ali pa želi dodatno razlago mikroekonomije obstaja yt kanal, ki vsebuje razlago mikroekonomije: jodiecongirl.
  srečno učenje!