1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Ne čakaj na maj! (Vabilo v skupinice za sprotno učenje)

Temo je v forumu '1. letnik' ustvaril uporabnik AdaČas, 22 feb 2019.

 1. AdaČas

  AdaČas Študent

  Pridružen:
  11 okt 2018
  Prispevki:
  8
  Prejeti všečki:
  0
  Trofejne točke:
  1
  Smer študija:
  Kvantitativne finance in aktuarstvo
  Naslovnica knjige Temelji poslovodnega računovodstva.jpg

  Ne čakaj na maj! VABILO V SKUPINICE ZA SPROTNO UČENJE

  Te dni so se pričeli izvajati visokošolski gospodarski predmeti drugega semestra. Predmeti, kot so Finančno in poslovodno računovodstvo, Statistična analiza, Analiza računovodskih izkazov, Mikroekonomija, Ekonomika podjetij in zavodov, sodijo med težje predmete. Potrebno je sprotno učenje,utrjevanje nove snovi z rednimi računskimi vajami. Zato vabimo študentke in študente, ki si želijo zagotoviti brezskrbne poletne počitnice, da se udeležujejo skupinic za sprotno učenje, ki bodo, če bo pri posameznem predmetu 6 prijavljenih (ne več ne manj), potekale v Ljubljani (Center). Podrobnosti prejmete prek e-pošte. Pišite na e-naslov 'tockapreloma@gmail.com'.