1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Strokovnjak za finance

Temo je v forumu 'Študentska dela' ustvaril uporabnik DeoVR, 24 avg 2018.

 1. DeoVR

  DeoVR Študent

  Pridružen:
  24 avg 2018
  Prispevki:
  1
  Prejeti všečki:
  0
  Trofejne točke:
  1
  Smer študija:
  Poslovna informatika
  Pozdravljeni,

  Se oglašam iz enega visokotehnološkega podjetja v Ljubljani. Ukvarjamo se z navidezno resničnostjo (VR) in smo hitro rastoče podjetje. Zaradi povečanega obsega dela, iščemo osebo, ki se bo posvetila vodenju naših financ. Delo bi obsegalo nadzor nad vsemi prilivi, odlivi, E-billing itd; bolj podroben opis si lahko ogledate na oglasu:

  https://www.mojazaposlitev.si/Iskanje/Pregled-oglasa/financni-manager-98235.php

  Čeprav so izkušnje dobrodošle, popolnoma smo odprti za junior kandidata, ki zaključuje študij in bi lahko delal/a polni delovni čas. Bolj kot same izkušnje nam je pomembna zagnanost, inteligenca, želja po nenehnem učenju in izboljševanju.

  Nudimo zelo sproščeno okolje, potovanja na konference, team building druženja in možnost napredovanja. Sodelovanje je lahko preko zaposlitve, študentske pogodbe ali s.p.

  Za dodatna vprašanja, prosim PM.

  Lep vikend želim!

  Ana